img img

Despre noi

In cel mai scurt timp potrivim cererea cu oferta.
img

Despre compania noastra

Suntem o firma independenta de brokeraj din Romania pentru produse FMCG - Fast Moving Consumer Goods. Activitatea noastra este de a perfecta tranzactia dintre vanzator si cumparator, reprezentand fie vanzatorul, fie cumparatorul.
Piata de produse FMCG in Romania este in crestere. Segmentul de Modern Trade se dezvolta tot mai mult de la o zi la alta. Am luat fiinta in anul 2012 din dorinta de a oferi servicii competitive pentru cei care doresc sa intre pe aceasta piata, dar cu cat mai mici costuri. Stim ca in piata de retail pentru produsele FMCG, pretul final al produsului la raft este un criteriu important pentru succesul sau, iar marjele care le au la dispozitie producatorii sau importatorii pentru a ajunge cu un produs catre piata, sunt foarte mici; cu alte cuvinte este foate important pentru un anumit produs sa parcurga “route-to-market” incarcat de cat mai mici costuri.
Concurenta fiind tot mai mare, toti producatorii incearca sa-si scada costurile de distributie ale produselor si consideram ca aici aportul pe care ni-l putem aduce in aceasta piata este substantial.


De ce sa lucrezi cu noi ?


01

15 ani experienta

Avem peste 15 ani experienta in piata FMCG din Romania, atat in vanzari cat si in logistica.

02

Preturile la raft

Preturile cu care ajung produsele la raft trebuie sa reflecte direct calitatea lor.

03

Logistica

Lantul de logistica presupune costuri mari si te putem ajuta sa le pastrezi in cote optime.

04

Departamentul vanzari

Departamentul de vanzari al unui producator sau importator presupune costuri mari, iar noi putem inlocui cu succes un astfel de departament.

In cel mai scurt timp potrivim cererea cu oferta. De serviciile noastre poate beneficia atat un producator, cat si un retailer. Contacteaza-ne: office@logitrust.ro